ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Χρέωση: Με υπηρεσία δέματος courier το κόστος υπολογίζεται, μαζί με το νόμιμο ΦΠΑ, κατά το checkout.
Επιπλέον:

Δωρεάν μεταφορικά παρέχονται από την σελίδα μας σε ποσό από 45 ευρώ και πάνω για αποστολές εντός της Ελλάδας. Ο τρόπος αποστολής σε αυτή την περίπτωση γίνεται μέσω courier.

Για Κύπρο το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 11 ευρώ και ο τρόπος αποστολής σε αυτή την περίπτωση γίνεται μέσω ΕΛΤΑ Ταχυδρομείου (συστημένο δέμα). Για επιστροφές και αλλαγές επικοινωνήστε στο +30 6945 348 549.

Σε περίπτωση ζημιάς ή καταστροφής του δέματος κατά την μεταφορά δεν ευθύνεται ο αποστολέας. Σε αυτή την περίπτωση και κατόπιν μεταξύ μας επικοινωνίας θα βρούμε την καλύτερη λύση με προϋπόθεση την εξυπηρέτηση του πελάτη μας.
Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δέκα (10) ημερών εφόσον πρόκειται για κολιέ ή βραχιόλι. Τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής. Τα κοσμήματα προς επιστροφή αντικαθίστανται άμεσα από κάποια άλλα της αρεσκείας του πελάτη ή από πιστωτικό κουπόνι για μελλοντική χρήση.
Πληρωμή του προϊόντος γίνεται:

Είτε με αντικαταβολή υπηρεσία των courier κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο +30 6945 348 549 ( χρέωση αποστολής 5 ευρώ)
Είτε με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μέσω PAYPAL σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμών (χρέωση αποστολής 4 ευρώ).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (σε κανονικές συνθήκες):

1-3 ημέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα
2-3 ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές
2-4 ημέρες στα νησιά
2-5 ημέρες αν το προϊόν είναι κατόπιν παραγγελίας

Παραγγελίες εξωτερικού αποστέλλονται μέσω Ταχυδρομείου – O χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα.